söndag 15 november 2009

Smittad av Twilight-febern!

Det är inte bara svininfluensan som smittar folk över hela världen med en väldig hastighet, även Twilight-febern verkar drabba både ung som gammal.

Om du mot förmodan inte vet vad jag pratar om så är Twilight en serie böcker skrivna av Stephenie Meyer. Böckerna handlar om vampyren Edward och människan Bella som träffas och blir hopplöst förälskade. Bella lever i ständig livsfara i Edwards närhet men kan ändå inte vara ifrån honom.

Detta är ungdomsböcker men de läses av alla åldrar och jag kan försäkra att även jag, som lämnade tonåren för väldigt länge sedan, är helt såld på Twilight-serien. Jag lyssnar just nu på bok nummer två (av fyra) och ska naturligtvis se filmen som baseras på första boken. Del två kommer snart på bio.

I rätt ordning heter böckerna: Om jag kunde drömma, När jag hör din röst, Ljudet av ditt hjärta, Så länge vi båda andas.

1 kommentar:

Katarina sa...

Hej
Läste om dessa böcker i tidningen, huuu, vet inte om jag vågar läsa dem...! Jag har lagt upp dig på min hemsida, så nu hoppas vi på fler besökare, eller hur...:)
Skulle gärna vilja se en bild av din fondvägg....!
Ha en bra vecka!
/Katarina